Om Byrån

Efter 25 år som anställd inom olika branscher men alltid med arbetsuppgifter inom reklam och marknadsföring startade Anna Lundgren – AnnAs Byrå i februari 2011.

Byråns största kompetens är AnnAs breda erfarenhet av både traditionella och digitala medier och byråns stora nätverk av experter.  Tillsammans är vi din personliga reklambyrå – med lådor för alla företags behov.

Välkommen att kontakta AnnAs Byrå, så diskuterar vi vilka lådor du kan behöva

Byrådirektör?

Jag är faktiskt familjen andra byrådirektör. Maken var först när han på 80-talet var anställd på en statlig myndighet. Själv blev jag byrådirektör mest som resultatet av en ordlek.

När jag startade mitt företag insåg jag att jag behövde presentera mina olika kompetenser på något sätt. Det blev en hög notislappar som jag la i olika högar. Av en händelse tyckte jag att högarna var som olika lådor. Att sedan stapla de figurativa lådorn på varandra och skapa en byrå – AnnAs Byrå var enkelt.

När sedan Byrån var färdig behövde jag fundera ut vad jag nu var – egen företagare, VD, CEO? På ett nätverksmöte sa jag plötsligt att jag helt enkelt var Byrådirektör och så blev det.  För många kontakter är jag nu Byrådirektören och det underlättar i nätverkandet också.  Själv är jag hellre Byrådirektör än VD eller CEO låter mer praktiskt.

Vill du lära känna Byrådirektören AnnA – bara att höra av dig!

/AnnA Byrådirektör på AnnAs Byrå

Kontakt

AnnAs Byrå – Anna Lundgren – Tel: +46 708 487058 – epost: anna (at) annasbyra. Eller skicka via vårt kontaktformulär

KONTAKT

Business in Heart

Affärsnätverket för kvinnor. Anna Lundgren är gruppledare i Business in Heart – Södermalm. Välkommen att läsa mer eller att anmäla dig som gäst.

Buisness in Heart - webb