standardwebb

Wordpress – Webb

Behöver du en ny webbplats eller har du en gammal webb som ska uppdateras och behöver fräschas upp.

Idag finns många olika sätt att skapa webbplatser – ett av det mest populära är Wordpress, ett gratis verktyg som är relativt lätt att uppdatera men knepigare om man ha ett eget tema eller funktioner. AnnAs Byrå skapar din webbplats med Wordpress enligt ditt företags profil med de funktioner du behöver. Därefter utbildar vi de som ska sköta och uppdatera webbsidorna i hur det går till.

Vill du slippa att sköta de regelbundna uppdateringarna och backuper kan du boka till ett uppdateringspaket och överlåta detta till oss. Självklart hjälper vi dig även med både större och mindre innehållsförändringar eller om du vill ha nya sidor eller funktioner.

Vi erbjuder även support och uppdateringshjälp för dig som redan har en webbplats. Nedan finns prisexempel på olika standardtjänster. Vi lämnar alltid prisinformation innan vi börjar arbeta.

Klicka på länken så ser du en del av de webbplatser vi har byggt. Webbplatser. Se fler exempel på WEBBINSTITUTET som vi samarbetar med.

 

Prisexempel för Wordpress

Kurser i Wordpress och support.

Vi arrangerar gratis introduktionsseminarier i wordpress samt prisvärda nybörjarkurser i Wordpress i Stockholm. Aktuellt program klicka här.

Vill du ha privat undervisning eller support på plats har vi färdiga erbjudanden för detta. Läs mer här.

Kontakt? Klicka här! Kontaktinformation: AnnAs Byrå  – Anna Lundgren  – Tel: +46 708 487058 – epost: anna (at) annasbyra

Intresserad av att skapa en ny webbplats med verktyget wordpress?

Wordpress är verktyget som allt fler bygger sina webbplatser med. Varför? Jo:

  • Verktyget är gratis att ladda ner och använda
  • Är relativt enkelt att lära sig och arbeta med
  • Google älskar wordpress – sökordsoptimerat (SEO)
  • Fungerar både för små och stora webbplatser
  • Det finns tusentals olika teman/utseenden att välja på
  • Du behöver inte koda

Finns det några nackdelar?

Jo tyvärr, om du vill ge din webbplats ett specifikt utseende med just dina färger, symboler  och innehåll kan du stöta på patrull. Då måste du in bakom wordpress enkla administrationspanel och in i koden. Vill du ha många olika funktioner kan det också bli tidskrävande att hitta rätt tilläggsprogram som är programmerat så att det gör precis det du vill. När det gäller underhåll av webbplatsen behöver du också räkna med att du regelbundet behöver genomföra de uppdateringar som sker.

Wordpress är ändå, trots nackdelarna – ett av det bästa verktygen och mest kostnadseffektiva verktygen för webbplatser som finns.